Narcis & Echipa

Viziunea si Misiunea – Centrului de Nutritie Personalizata BODY TRANSFORMER este sa “creeze o lume mai buna, mai sanatoasa”. Prin dezvoltarea si oferirea celor mai profesioniste si eficiente servicii, ne dorim sa:

  • Prevenim si sa tratam obezitatea si bolile metabolice;
  • Ajutam clientii sa obtina silueta dorita;
  • Imbunatatim sanatatea generala a clientilor si sa previnim bolile grave;
  • Redam clientilor vitalitatea si pofta de viata;

Povestea Noastra

Totul a inceput in anul 2009, cand Narcis Cernea, fondatorul Centrului de Nutritie Personalizata BODY TRANSFORMER,  a suferit o accidentare grava, in urma careia si-a pierdut constienta si a ajuns de urgenta la spital. Diagnosticul doctorului a fost unul crunt: fisura a coloanei vertebrale in zona lombara, cu mentiunea ca putea ramane paralizat pe viata.

In viata primim o multime de teste si depinde doar de noi daca le trecem sau nu. Totul tine de motivatie.

Asadar, a urmat o perioada grea de recuperare, in timpul careia s-a indragostit profund de sport, dovada ca si-a depasit barierele rand pe rand, stabilind mai multe recorduri nationale.

Practic, dupa momentul accidentului, a avut de ales: sa devina o victima sau sa fie un invingator!

Daca citesti aceste randuri, sunt sigur ca ti-ai dat seama ce varianta a ales. 🙂

Povestea noastra incepe cu acesta intamplare nedorita, deoarece vrem sa intelegi ca indiferent de problema pe care o ai, in viata nu trebuie sa incepi niciodata cu „NU POT”.

Gandeste-te ca undeva in lume au fost si alte persoane care poate au trecut prin probleme similare cu ale tale sau poate mult mai grave.

Din anul 2009 si pana in prezent am ajutat peste 2100 de persoane  sa isi indelineasca obiectivele si sa devina cea mai buna versiune a lor, fara sa se infometeze sau sa tina fel de fel de diete “minune” care sa le puna viata in pericol, dupa care sa se ingrase la loc. Ba chiar pe unele le-am ajutat sa scape de diabet sau alte boli grave, cand doctorii nu le mai dadeau nicio sansa.

Pe aceasta cale dorim sa le multimim pentru increderea acordata si pentru faptul ca au devenit membrii de onoare in Comunitatea Self Transformer si ii ajuta la randul lor pe noii membrii sa isi indelineasca obiectivele si sa devina cea mai buna versiune a lor. Si tu poti face parte din acesata comunitate minunata, unde toti membrii isi indeplinesc obiectivele, deoarece aici gasesc toata motivatia si inspiratia de care au nevoie. Tot ce trebuie sa faci este sa achizitionezi unul dintre produse/serviicile noastre, astfel incat sa iei contact cu “fenomenul Transformer” si sa intelegi energia din aceasta comunitate.

Despre Narcis Cernea

Este Specialist în Nutriţie Personalizata, Antrenor de Fitness, Autor, Master Trainer formator la una dintre cele mai renumite scoli de fitness din Romania, Speaker Healthy & Motivational, Blogger şi Multiplu Recordman Național.

Acreditat de cele mai importante entitati de profil, cum ar fi EHFA – European Health & Fitness Association, EREPS – European Register of Exercise Professionals, EFA – European Fitness Association, Scoala Natioanala de Antrenori, Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, a dezvoltat rand pe rand programe si servicii de cea mai inalta calitate, prin intermediul carora a schimbat viata in bine la mii de persoane cu care a lucrat.

De-a lungul timpului nu s-a rezumat doar la a ajuta oamenii sa adopte un stil de viata sanatos si sa obtina silueta dorita, ci a organizat numeroase evenimente caritabile, prin care a ajutat copiii din centre de plasament care fac sport de performanta, familii defavorizate, plus mai multe campanii de donat sange, din dorinta de a combate deficitul de sange din tara noastra.

La mesajul lui Narcis au raspuns mai multe institutii ale statului percum si numeroase personalitati din Romania, printre care ii amintim pe:

Cristian Margarit

Consultant nutritie si fitness

Florin Uceanu

Legenda Romaniei la fitness si culturism

Ciprian Sora

Campion mondial la Muay Thai

Radu Valahu

Campion national la skandenberg

Viorel Simion

Campion mondial la box

Aceste evenimente au avut un impact puternic in mass-media si au fost difuzate de cele mai mari trusturi media din tara.

Despre Andreea Bejenariu

Este Nutritionist si Specialist in Nutritie Sportiva, Antrenor de Fitness si Aerobic, fost Sportiv de Performanta la Gimnastica Artistica, Gimnastica Aerobica si Atletism.

Acreditata de cele mai importante entitati de profil, cum ar fi EHFA – European Health & Fitness Association, EREPS – European Register of Exercise Professionals, EFA – European Fitness Association, Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, a reusit sa schimbe viata multor persoane in bine, datorita experientei sale de sportiv de performanta, dar si a cunostiintelor vaste in nutritie si fitness.

Un alt factor important pentru care toate persoanele cu care a lucrat au avut rezultate, este faptul ca ea insasi a avut o transfomare corporala uimitoare, fiind un exemplu demn de urmat. Dupa ce a renuntat la sportul de performanta s-a ingrasat 19 kilograme si a fost nevoita sa ia masuri, timp in care a acumulat experianta necesara pentru a intelege practic si psihologic cum sa ii ajute si pe altii. Ulterior a urmat cursurile celor mai inalte institutii de profil si inceput aceasta cariera minunata, ajutand clientii Centrului de Nutritie Personalizata BODY TRANSFORMER sa obtina silueta mult visata si sa devina cea mai buna versiune a lor.

Despre Echipa BODY TRANSFORMER

Intrucat Centrul de Nutritie Personalizata BODY TRANSFORMER ofera si servicii la distanta – Online, in spatele acestui proiect sta o mare echipa profesionista, preocupata de nevoile clientilor nostri.

Departamentul Costume Care si Logistic, dezvolta continuu cele mai eficiente metode prin care sa raspundem la problemele clientilor nostri intr-un timp cat mai scurt si cat mai eficient.

Asadar, daca iti doresti sa incepi marea ta transformare de la distanta iti stam la dispozitie pentru a-ti oferi cele mai simple si eficente metode prin care sa iti  indeplinesti rapid obiectivul.

Sloganul noastru este „Impreuna putem crea o lume mai buna, mai sanatoasa” – si ne dedicam zilnic acestei viziuni.

Vino sa ne cunoastem si sa te ajutam sa devii cea mai buna verisune a ta!

VREAU O PROGRAMARE