Oferta expiră în:

Minute
Secunde

Te felicit pentru că te-ai înscris la webinar!

Uite ce să faci acum.

Înainte să verifici emailul unde am trimis confirmarea înscrierii la webinar, îți ofer șansa să primești un super produs, care te aduce și mai aproape de sănătatea și forma fizică dorite.
 
Ia acum cu 90% reducere cursul “Rezultate Garantate”, prin intermediul căruia am ajutat peste 2800 de romani să slabească definitiv.
 
În acest curs vei învăța cum să îți planifici corect programul pentru a nu mai eșua niciodată și îți pun la dispoziție 3 Diete + 1 Antrenament pentru acasă, cu ajutorul cărora să obții silueta mult visată și să fii plin de energie.

570 lei (90% reducere)

57 lei

Cursul “Rezultate Garantate” iti ofera toate informatiile de care ai nevoie ca sa topesti grasimea definitiv si sa nu mai esuezi niciodata.
 
Atunci cand am creat acest curs, am tinut cont de toate strategiile si instrumentele pe care le-am folosit cu clientii pe care i-am ajutat sa piarda in greutate intre 10 si 30 de kilograme. 
 
Asadar, prin acest curs vei avea acces la o multime de secrete si de metode prin intermediul caruia am ajutat peste 2800 de romani sa isi imbunatateasca Silueta, Sanatatea si Energia.
 
Tot ce ai de facut este sa urmaresti acest curs cu pixul in mana si sa iti notezi planul de actiune pentru a topi definitiv grasimea si a te simti din nou de milioane in pielea ta. Poti si meriti sa fii cea mai buna versiune a ta, la Superlativ!

ACEST CURS este pentru tine dacă:

VREI SĂ SLĂBEȘTI SĂNĂTOS, FĂRĂ SĂ TE ÎNFOMETEZI

VREI SĂ NU MAI PUI LA LOC KILOGRAMELE, ODATĂ CE LE-AI DAT JOS

TE-AI SĂTURAT SĂ ȚII “DIETE MINUNE STRICTE”, FĂRĂ REZULTATE

VREI SĂ TOPEȘTI GRĂSIMEA + CELULITA

VREI SĂ ARĂȚI BINE ȘI SĂ ÎȚI RECAPEȚI ÎNCREDEREA ÎN TINE

Narcis Cernea, antrenor, autor a 14 carți și creatorul comunității Self Transformer

Am gândit aceste curs ca să îți poți accelera natural funcția metabolică de ardere a grăsimilor și să tranformi rapid grăsimea în energie, nu în centimetri pe talie.

Prin intermediul acestui curs am ajutat peste 2800 de oameni să își îmbunătățească silueta, sănătatea și energia și sunt increzător că vei obține și tu rezultate la fel de bune.

Cursul "Rezultate Garantate", este ce ai nevoie!

570 lei (90% reducere)

57 lei

ATENȚIE: Acest curs contine doar principii sanatoase prin intermediul carora am ajutat peste 2800 de romani sa obtina silueta mult visata. Scopul meu este sa iubesti să slăbești și să dai jos kilogramele în plus, fără să îți mai fie teama că te îngrași la loc!

Achiziționează acum CURSUL cu 90% reducere și primești
2 SUPER bonusuri:

3 Diete sănătoase pentru toate preferințele alimentare (digitale)

Cartea ANTRENAMENTUL POWER & FIT – Pentru slabit ACASA SI IN PARC (digitala)

Daca nu te interesează să îți îmbunătățești forma fizică, închide această fereastră

Toate materialele vor fi disponibile pentru tine de îndată ce închei procesul de achiziție și plata e confirmată.