Oferta expiră în:

Minute
Secunde

Te felicit pentru că te-ai înscris la webinar!

Uite ce să faci acum.

Înainte să verifici emailul unde am trimis confirmarea înscrierii la webinar, îți ofer șansa să primești un super produs, care te aduce și mai aproape de sănătatea și forma fizică dorite.
 
Ia acum cu -90% reducere cursul „De la Grăsuț la Pătrățele”, prin intermediul căruia am ajutat peste 4600 de romani să slăbească definitiv.
 
Mai mult,  îți pun la dispoziție  și 3 Diete , cu ajutorul cărora să obții silueta mult visată și să fii plin de energie.

670 lei (-90% reducere)

67 lei

Cursul „De la Grăsuț la Pătrățele” îți oferă toate informațiile de care ai nevoie ca să slăbești sănătos și te învață cum să faci trecere la mentinerea greutății.
 
Atunci când am creat acest curs, am ținut cont de toate strategiile și instrumentele pe care le-am folosit cu clienții pe care i-am ajutat să piardă în greutate între -10 și -30 de kilograme. 
 
Așadar, prin acest curs vei avea acces la o mulțime de secrete și de metode prin intermediul cărora am ajutat peste 4600 de români să își îmbunătățească Silueta, Sănătatea și Energia.
 
Tot ce ai de facut este să urmărești acest curs cu pixul în mână și să îți notezi planul de acțiune pentru a topi definitiv grasimea și a te simți din nou de milioane în pielea ta. Poți și meriți să fii cea mai bună versiune a ta, la Superlativ!

Acest curs este pentru tine dacă:

VREI SĂ SLĂBEȘTI SĂNĂTOS, FĂRĂ SĂ TE ÎNFOMETEZI

VREI SĂ NU MAI PUI LA LOC KILOGRAMELE, ODATĂ CE LE-AI DAT JOS

TE-AI SĂTURAT SĂ ȚII “DIETE MINUNE STRICTE”, FĂRĂ REZULTATE

VREI SĂ TOPEȘTI GRĂSIMEA + CELULITA

VREI SĂ ARĂȚI BINE ȘI SĂ ÎȚI RECAPEȚI ÎNCREDEREA ÎN TINE

Narcis Cernea, antrenor, autor a 14 carți și creatorul comunității Self Transformer

Am gândit aceste curs ca să îți poți accelera natural funcția metabolică de ardere a grăsimilor și să tranformi rapid grăsimea în energie, nu în centimetri pe talie.

Prin intermediul acestui curs am ajutat peste 4600 de oameni să își îmbunătățească silueta, sănătatea și energia și sunt increzător că vei obține și tu rezultate la fel de bune.

Cursul "De la Grăsuț la Pătrățele", este ce ai nevoie!

670 lei (-90% reducere)

67 lei

ATENȚIE: Acest curs conține doar principii sănătoase prin intermediul cărora am ajutat peste 4600 de români să obțină silueta mult visată. Scopul meu este sa iubesti să slăbești și să dai jos kilogramele în plus, fără să îți mai fie teama că te îngrași la loc!

Achiziționează acum CURSUL cu 90% reducere și primești
BONUS 3 DIETE

3 Diete sănătoase pentru toate preferințele alimentare (digitale)

Daca nu te interesează să îți îmbunătățești forma fizică, închide această fereastră

Toate materialele vor fi disponibile pentru tine de îndată ce închei procesul de achiziție și plata e confirmată.